PRESENTACIÓ

Benvolguts visitants,

Aquest lloc web va néixer un 5 d'octubre de 1998. En un principi era un recull d'ús particular sobre informació professional (bàsicament, les obres de teatre) de l'actor Jordi Bosch. Després, i conjuntament amb la meva fascinació pel món d'Internet, vaig decidir-me a compartir aquesta informació amb altres internautes, que encara que fossin pocs serien selectes.

 

Els meus antics estudis d'Informàtica de Gestió no em van proporcionar coneixements per a construir una pàgina web (en aquella època no existia ni el Windows) però sí que em van ajudar a estructurar el lloc web i, sobretot, a tenir mooooolta paciència (eina vital en el món informàtic). Posteriorment, els meus estudis de Traducció i Interpretació van atiar el meu afany de recerca, tot i fent algunes visites a l'hemeroteca de la universitat (quan el meu horari laboral m'ho permetia)

aquesta va ser la primera fotografia del web >

per tal d'ampliar, encara més, el web amb dades, fotografies o crítiques noves. Un altre moment paciència!

La manca de mitjans, és a dir, el fet no hi hagi virgueries flash (això comportaria més temps i diners) la intento suplir amb una vastíssima col·lecció de fotografies, que he anat compilant des de l'any 96, i informació contrastada i detallada: totes les pel·lícules i sèries i la majoria de les obres de teatre tenen la seva fitxa amb imatges, comentaris, crítiques i dades pertinents.

Però si, desafortunadament, hi trobeu errades, pífies o links que no funcionen, agrairia que m'ho féssiu saber al mail del web tot recordant la meva dita italiana preferida que resa se non è vero è ben trovato...

Atentament,

Marga

P.D. Malgrat aquesta web està creada, dissenyada i currada 100% by Marga, visiteu la secció d'agraïments i veureu que no estic sola en aquest cybermón... I si teniu alguna "aportació" nova, no dubteu a fer-me-la arribar (i sereu reverenciats degudament).

 
BREU BIOGRAFIA DE L'AUTORA

Vaig néixer al barceloní barri de Gràcia (tot i que no m'importaria haver-ho fet en una country house anglesa o en un palazzo romà) el 1973.

Treballo en l'empresa que fa que pogueu agafar avions i també sóc traductora 'free-lance'. Tinc, a més a més, el Màster en Estudis Teatrals, on he intentat compaginar a meva passió teatrera i la traducció. El moment més emocionant de la meva vida professional -fins ara- ha estat assistir a l'estrena de "Nixon-Frost" (traduïda per una servidora) al Teatre Lliure el 2009.

A part del teatre i fer altres webs (SLO in Spain, Turisme teatral) i administrar unes quantes pàgines facebook (Jordi Bosch web/fb, Sir Laurence Olivier fan page, Associació d'Espectadors del Teatre Lliure, etc.), altres afeccions meves són el cinema, el Barça, les biografies, els Beatles, els Monty Python i el col·leccionisme relacionat amb Sir Larry...

 

informació menú principal

© La pàgina d'en Jordi Bosch