p

NOMINACIONS DELS BUTACA

14/10/15

EL REI LEAR del Teatre Lliure ha rebut 8 nominacions als Premis Butaca 2015: millor muntatge, millor direcció per a Lluís Pasqual, millor actriu per Núria Espert, millor actor de repartiment per Ramon Madaula, millor actriu de repartiment per a Teresa Lozano, millor escenografia, millor vestuari i millor caracterització. Podeu votar aquí.

Premis d'EL REI LEAR: Premi CERES 2015 al Millor Espectacle.
4 Premis Butaca 2015: al Muntatge Teatral, a l'Actriu Teatral (Núria Espert), a l'Actor de Repartiment (Ramon Madaula), a la Caracterització (Eva Fernández).

teatre | rei lear
CAIGUTS DEL CEL

29/08/15

Ja tenim fotografies dels assajos de l'espectacle gràcies a l'article de Teatre Barcelona. Les podeu veure totes aquí.

> Entrevistes:

A Catalunya Ràdio > Jordi, Emma i Sergi [03/09/2015]

A Divendres (TV3) > Jordi i Emma [23/09/2015]

teatre | caiguts del cel

A TEATRO CON EDUARDO

19/06/15

Del 30 de març a l'1 de maig de l'any vinent tindrem un Eduardo de Filippo i mig al Teatre Lliure de Montjuic. Dirigida per Lluís Pasqual estarà formada pel primer acte d'Uomo e Galantuomo (Home i senyor) i La grande magia (La gran il·lusió) sencera, reunides sota el nom d'A TEATRO CON EDUARDO. El repartiment confirmat de moment és Laura Aubert, Jordi Bosch, Robert González, Ramon Madaula, Francesca Piñón, Albert Ribalta, Marc Rodríguez, Boris Ruiz i Mercè Sampietro.

Teniu tota la informació del Teatre Lliure aquí i al nostre facebook podeu veure les fotografies.

teatre

PRESENTACIÓ DE LA TEMPORADA 15/16 DEL TEATRE LLIURE

19/06/15

Avui s'ha presentat la nova temporada 2015/16 del Teatre Lliure. En Jordi repetirà a la reposició de LEAR i protagonitzarà A TEATRO CON EDUARDO a la primavera.

Podeu veure les fotografies aquí i un vídeo del programa Els matins.

teatre

CAIGUTS DEL CEL

16/06/15

Ja sabem com començarem la temporada vinent: veient CAIGUTS DEL CEL al Teatre Condal. És una comèdia francesa de Sébastien Thiery que serà dirigida pel Sergi Belbel i interpretada pel Jordi i l'Emma Vilarasau en els papers protagonistes acompanyats de l'Anna Barrachina i el Carles Martínez. Estrena al setembre!

Podeu veure les fotografies aquí.

teatre

UN RECORD PER A L'ÀNGELS POCH

17/03/15

Una altra gran actriu catalana, l'Àngels Poch, ens va deixar ahir. Amb el Jordi va coincidir al teatre a VIATGE A CALIFÒRNIA (lectura), ZOWIE, MORIR, DISSABTE, DIUMENGE I DILLUNS i PRIMERA PLANA. I a televisió a ESTACIÓ D'ENLLAÇ i LA MEMÒRIA DELS CARGOL. DEP.

varis

 

 

EL FREC DE LA PARAULA

12/03/15

El proper 23 de març se celebrarà a Mataró, per endavant, el dia internacional del teatre amb el muntatge “El frec de la paraula”. Vuit actors mataronins [Jordi Bosch, Joan Pera, Boris Ruiz, Montse Vellvehí, Albert Triola, Roger Pera, Sara Espígul i Clara de Ramon] participaran en la lectura dramatitzada de textos clàssics i contemporanis que es podrà veure de franc al Teatre Monumental.

24/03/15

Podeu veure 3 imatges [via Factea Produccions] aquí i l'espectacle sencer aquí.

recitals

L'OFICINA D'EL CRÈDIT TORNA A GIRAR

05/03/15

A partir de divendres 6, en Jordi es reincorpora a EL CRÈDIT i junt amb en Jordi Boixaderas comencen una llarga gira catalana de març a juny. Podeu veure totes les dates i poblacions a la pàgina.

teatre | el crèdit

UN RECORD PER A LA ROSA NOVELL

28/02/15

Rosa Novell, una de les grans dames del teatre català, ens va deixar ahir (un altre cop la maleïda malaltia). La Rosa va estar actuant fins fa uns mesos al Teatre Romea amb LA ÚLTIMA TROBADA i amb el Jordi va coincidir moltes vegades, com actriu [MARC ANTONI I CLEOPATRA, EL 30 D'ABRIL, TOTS ELS QUE CAUEN, EL VIATGE, RESTAURACIÓ, NISSAGA DE PODER o EL MISANTROP] i com a directora [TOTS ELS QUE CAUEN, GREUS QÜESTIONS i FI DE PARTIDA]. DEP

 

varis
EL REI LEAR

16/01/15

Ahir es va estrenar al Teatre Lliure EL REI LEAR. Un espectacle teatral amb majúscules i amb un paperàs del Jordi difícil d'oblidar. Podeu veure les fotografies a la pàgina facebook i les crítiques a l'issuu.

27/02/15

Després del gran èxit d'EL REI LEAR (100% d'ocupació i una pròrroga de 5 dies) el Teatre Lliure ha anunciat que l'obra [amb el mateix repartiment] tornarà la temporada vinent del 17 de desembre de 2015 al 31 de gener de 2016.

teatre | rei lear
FELIÇ 2015!

01/01/15

Molt bon any a tothom! Amb EL REI LEAR ben aviat.

varis
 
NEWS ANTERIORS

© La pàgina d'en Jordi Bosch