DUES LECTURES

13/12/2022

El passat dilluns 28 de novembre en Jordi, l'Emma i el Lluís Claret van recuperar el VENUS I ADONIS al Teatre Lliure de Gràcia en motiu del 35è aniversari de l'Associació d'Espectadors del Teatre Lliure.

I ahir, dilluns 12 de desembre, en Jordi, l'Emma, el Jordi Boixaderas i la Victòria Pagès, acompanyats de la guitarra de Xavier Bosch, van llegir fragments d'obres de teatre d'en Toni Cabré a la Sala Beckett. El motiu era la publicació d'un recull d'obres teatrals de l'autor mataroní.

recitals | teatre






ESTRENA DE GOLFUS DE ROMA

06/10/2022

Ahir es va estrenar oficialment el GOLFUS. Podeu veure la notícia del TN aquí i una nova entrevista al Jordi a "Punts de vista" de La 2 a la secció d'entrevistes.


09/10/2022

Afegim dues noves entrevistes de ràdio: a Ràdio Gràcia i a Ràdio 4.

teatre | golfus de roma








PRESENTACIÓ I RODA DE PREMSA DE GOLFUS DE ROMA

27/09/2022

El passat dimecres 21 de setembre es va presentar el GOLFUS a la premsa, representant tres números musicals i amb una roda de premsa inclosa al final. Podeu veure el fragment de vídeo del Jordi a la roda de premsa, les imatges a la carpeta de fb, llegir l'entrevista que li va fer una servidora per a Broadway World i la salutació que ens va fer en Jordi.


01/10/2022

Podeu llegir una altra entrevista al Jordi a la secció d'entrevistes.

teatre


GOLFUS DE ROMA A CATALUNYA AIXECA EL TELÓ

11/09/2022

El passat dilluns 5 de setembre va tenir lloc la gala "Catalunya aixeca el teló" on el repartiment del GOLFUS  van interpretar  el "Si és còmic és millor". Podeu veure el vídeo aquí.

teatre


TOTS EREN FILLS MEUS

10/06/2022

Avui s'ha presentat la temporada 2022/23 del Teatre Lliure i del 22 de febrer al 26 de març tindrem en Jordi al clàssic d'Arthur Miller TOTS EREN FILLS MEUS. L'acompanyaran Emma Vilarasau, Quim Àvila, Clàudia Benito, Edu Buch, Eduardo Lloveras, Francesc Marginet, Gemma Martínez i Clara de Ramon. Estaran dirigits per David Selvas.

teatre


ENTREVISTA AL VERSIÓ RAC1

23/03/2022

I el mateix dimarts, en Jordi va ser entrevistat al programa de ràdio Versió RAC1. Al principi van parlar de la notícia del GOLFUS i després l'entrevista, sempre divertida, es va centrar en el FINAL DE PARTIDA. Podeu veure imatges del programa aquí i escoltar l'entrevista aquí.

entrevistes


GOLFUS DE ROMA

23/03/2022

Ahir es va fer la presentació de la versió en català del musical GOLFUS DE ROMA, que es representarà al Teatre Condal, del setembre al desembre. En Jordi interpretarà el paper de Pseudolus, i l'acompanyaran, entre d'altres, Mercè Martínez, Roger Julià, Víctor Arbelo, Frank Capdet, Ana San Martín, Eloi Gómez, Meritxell Duró i el pallasso Oriolo. Dirigirà el musical Daniel Anglès. Podeu veure imatges de la presentació aquí i un tast del "Comedy Tonight", ara traduit com "Si és còmic és millor".

teatre


FINAL DE PARTIDA

23/03/2022

Ja s'ha estrenat FINAL DE PARTIDA. Podeu veure més imatges aquí, el vídeo de l'estrena de TV3 i llegir les crítiques aquí.

teatre | final de partida




PRESENTACIONS D'A LA RECERCA... I FINAL DE PARTIDA

13/03/2022

El passat dia 7 es van presentar al Teatre Lliure les lectures d'A LA RECERCA DEL TEMPS PERDUT. Podeu veure imatges aquí.

I l'endemà dia 8, al Teatre Romea, es va presentar FINAL DE PARTIDA. Podeu veure imatges i vídeo de la roda de premsa.

teatre |a la recerca del temps perdut | final de partida

TEATREZOOM de FINAL DE PARTIDA

17/01/2022

Ahir, el col·lectiu Recomana, en motiu del bolo del FINAL DE PARTIDA a Granollers el proper dissabte, va organitzar una trobada via Zoom amb els dos Jordis. Va ser una xerrada amena i molt interessant.

teatre | final de partida

MÉS ZWEIG, LA FUGIDA IMPOSSIBLE

16/02/2022

Ahir, a la llibreria Documenta de Barcelona, es va fer una altra presentació del text teatral ZWEIG, LA FUGIDA IMPOSSIBLE de Toni Cabré. Aquesta vegada, en Jordi no va estar sol llegint fragments del text, i va estar acompanyat de Victòria Pagès i Jordi Boixaderas. L'Instagram de la llibreria va retransmetre l'acte en directe però malauradament l'enquadrament no era correcte i no es va veure en Jordi en cap moment. Per sort, he trobat un parell de fotografies, fetes per la consellera de cultura, Àngels Ponsa.

teatre

CONVERSES AMB CREADORS

20/01/2022

El proper 25 de gener, en Jordi serà el protagonista del cicle "Converses amb creadors" que organitza el Prosceni Reddis Bartrina al Teatre Bartrina de Reus. Les entrades són de franc i es poden demanar aquí.

27/01/2022

Aquí teniu un petit clip del Canal Reus TV sobre la xerrada al Bartrina.

varis

MOLT BON 2022!

02/01/2022

Bon any a tothom! D'aquí poc comença la gira catalana-balear de FINAL DE PARTIDA que farà estada al Teatre Romea del març a l'abril, i després continuarà girant.

Aniré posant les dates que trobi aquí:

4 febrer - Vic
6 febrer - Torroella Montgrí
11 febrer - Lloret
19 febrer - Granollers
25 febrer - Mataró
27 febrer - Castelló de la P.
4 març - Rubí
5 març - Llinars del V.
6 març - Sant Cugat del V.
21 maig  - Manacor
22 maig - Palma
27 maig - Cerdanyola del V.
31 maig - Reus

teatre | final de partida

 
NEWS ANTERIORS

© La pàgina d'en Jordi Bosch