IDEA ORIGINAL I DIRECCIÓ: Tricicle DIRECTOR EXECUTIU TV3: Jordi Roure
REALITZACIÓ: Albert Guitart PRODUCTOR EXECUTIU: Quique Camín
AJUDANT DE DIRECCIÓ: Àlex Vilà MUNTATGE: Jaume García
INTÈRPRETS: Carles Sans, Joan Gràcia, Paco Mir, Sílvia Abril, Carlos Heredia, Ivana Miño, Toni González, Marina Mulet, Marta Santandreu // Col·laboracions - Jordi Bosch (Dr. Padrós), Gerard Quintana, Andreu Buenafuente, Lluís Marco
EMISSIÓ A TV3: 27 de gener de 2010- capítol 1x02: "Els déus del destí"
 

#2 - ELS DÉUS DEL DESTÍ: Els déus de l'atzar, farts de ser uns funcionaris avorrits, decideixen prendre les seves pròpies decisions i modificar la vida del pobre Dr. Padrós.

En el primer gag protagonitzat pel Dr. Julià Padrós, aquest es troba amb la curiosa situació que una repartidora no li vol donar el diari gratuït de cada matí. Després, ha de patir la burocràcia de l'administració (el gag més notable). Més tard, agafa un taxi conduït per un taxista pesat i el seu gran danès. Més endavant, el veiem exercint de doctor -ja era hora- però té la mala sort que el pacient sigui el taxista d'abans i el pobre doctor acaba amb un atac d'ansietat. Finalment, els déus del destí el fan intentar lligar amb una noia, sense èxit, li cau un armari al damunt i el fan "sortir de l'armari".

 


 

 

Pàgina de TV3

Web del Tricicle


televisió menú principal

© La pàgina d'en Jordi Bosch