DIRECCIÓ: Sònia Sànchez PRODUCCIÓ EXECUTIVA TVC: Cruz Rodríguez
IDEA ORIGINAL: Cesc Gay i T de Teatre PRODUCCIÓ TVC: Montse Narro
REALITZACIÓ: Mercè Carbonell MÚSICA ORIGINAL: Saki Guillem
GUIÓ: Cesc Gay, Míriam Iscla, Lluís Llort, Héctor Lozano, Roser Moreno, David Plana i Sergi Pompermayer
PRODUCCIÓ: Televisió de Catalunya amb la col.laboració de T de Teatre
INTÈRPRETS: Mamen Duch (Carla), Míriam Iscla (Diana), Marta Pérez (Esther), Carme Pla (Sílvia), Àgata Roca (Mariona), Xavi Mira (Mario), Albert Ribalta (Andreu)

EMISSIONS A TV3:
1x09 Cacauets [25/12/2001] - Actors convidats: Jordi Bosch (Crespo), Manel Fuentes, Albert Pérez, Imma Ochoa i Pere Ventura
2x14 Crisi [15/10/2002] - Actors convidats: Jordi Bosch (Crespo), Eli Iranzo, Daniel Casanovas i Jordi Gracia
2x15 Estrès [22/10/2002] - Actors convidats: Jordi Bosch (Crespo), Jordi Martínez i Lulú Palomares. Col·laboració especial: Núria Hosta i Anna Azcona
5x65 Això s'ha acabat [08/02/2005] - Actors convidats: Oriol Grau, Joan Ramon Bonet i Roger Rubio. Col·laboració especial: Jordi Bosch (Eduard Anglada), Montse Guallar, Pep Anton Muñoz, Ferran Rañé i Jordi Sànchez

 

La Sílvia, la Carla i l'Esther comparteixen un pis a la Rambla. Totes tres treballen com a hostesses de vol per a una companyia aèria i es passen el dia amunt i avall volant per tot el planeta. L'Esther és l'única que té una relació més o menys estable. L'Andreu és la seva parella i sovint s'està al pis. La Diana és la veïna. Viu a l'apartament del davant, porta per porta. La Diana no té feina, ni la vol. Està a l'atur. És vídua des de fa poc a causa d'un desgraciat accident domèstic del qual no s'ha de sentir responsable. La Mariona és la germana petita de l'Esther. Després d'uns quants anys vivint a Madrid, i quan estava a punt de casar-se, ha tornat a Barcelona. La Mariona s'ha instal·lat provisionalment al sofà de la seva germana. De moment treballa al bar del Mario, on sovint es reuneixen totes. Jet Lag retrata el món de cinc dones que ja han complert els trenta anys, des de la quotidianitat del seu dia a dia en una gran ciutat. Un retrat irònic i tendre de les dones i del seu món sentimental i íntim.

CAPÍTOL 9 - CACAUETS: A la Esther la fan supervisora d'hostesses. Aquest canvi li complicarà la vida especialment amb la Carla i la Sílvia. Un actor famós entra al bar al mateix temps que la Diana aconsella la Mariona a pensar-se les coses dues vegades abans de fer-les. A l'actor li fa gràcia la Mariona. 

CAPÍTOL 14 - CRISI: La companyia aèria Fly Fly està passant una greu crisi econòmica i el seu director ha decidit fer una reducció de plantilla. La Sílvia s’erigeix en representant sindical de les seves companyes, la Carla utilitza totes les seves armes de seducció per mantenir el seu lloc de treball i l’Esther, a causa de la inseguretat que li provoca la situació, té una crisi d’ansietat. Per la seva banda, el Mario ha instal·lat al bar una màquina escurabutxaques, i la Diana, intentant demostrar a la Mariona el perill d’aquestes màquines, es converteix en una ludòpata.

CAPÍTOL 15 - ESTRÈS: La Carla, la Sílvia i l’Esther s’han quedat a l’atur. La Carla decideix trobar una feina millor de la que tenia. La Sílvia decideix prendres un any sabàtic i dedicar-lo als seus hobbies. L’Esther no sap estar sense fer d’hostessa, encara que sigui a casa. La Mariona es converteix en la golejadora de l’equip de futbol sala femení del barri. La Diana s’ha enamorat d’un paleta al qual segueix allà on treballa, convençuda que ell també la correspon.

CAPÍTOL 65 - AIXÒ S'HA ACABAT: Les noies comencen a veure coses estranyes a casa seva, al bar... no saben què passa fins que, de cop, s'adonen que viuen en un plató de televisió i que elles són tan sols els personatges d'un serial televisiu. Ajudades per un antic i popular personatge televisiu, intenten defugir el seu destí de personatges acabats.

 

  • La primera aparició del Crespo gairebé ens va fer indigestar els galets de l'ensurt, doncs es va emetre el vespre d'un 25 de desembre.
  • És un dels pocs personatges no fixe que va repetir (en 3 ocasions) a la sèrie.
  • L'aparició del bigoti als capítols de la segona temporada possiblement es devia als assajos de "Dissabte, diumenge i dilluns" i val a dir que li conferia un aspecte encara més terrible (encara sort del canvi d'ulleres).
  • Una aparició sorpresa de l'Eduard i el Felip de Majoria absoluta va fer encara més deliciós el capítol "Això s'ha acabat".
 


 

www.tdeteatre.com -- web del grup de teatre amb una pàgina dedicada a la sèrie, amb informació, resums dels capítols i alguna fotografia

Fitxa de TVC // vídeos dels capítols


televisió pàgina principal

© La pàgina d'en Jordi Bosch