DIRECCIÓ: Pere Planella AUTORS: Jaume Fuster i Guillem-Jordi Graells
REALITZACIÓ: Jordi Roure  
INTÈRPRETS: Rosa Renom (jutgessa), Manel Barceló (inspector Moreno), Francesc Lucchetti (Blasco), Anna Güell (Bofarull), Jordi Bosch (Julià), Francesc Orella (Civera), Mercè Pons (Susana), Jesusa Andany (Sra. Gómez)
EMISSIÓ A TV3: 13 de juliol de 1990 - capítol 2: "Assignatura suspesa"
17 d'agost de 1990 - capítol 7: "L'incunable lul·lià"
31 d'agost de 1990 - capítol 9: "Un iuppie, dos iuppies, tres iuppies"
 

QUI? és una original sèrie que barrejava teatre (es realitzava en directe des d'un teatre), misteri (hi havia sempre un assassinat) i participació (el públic podia parlar amb els protagonistes, preguntar dubtes i al final es votava qui es creia que era el culpable).

1 - Aquest capítol es desenvolupa en l’aula de professors d’una escola. En Blasco, el director, ha convocat el professor Julià i la professora Bofarull per parlar del professor Civera. Aquest ha estat acusat per una alumna (Susana) de demanar-li favors sexuals a canvi d’un aprovat. Els dos professors el volen fer fora però el director l’intenta defensar. Finalment, en Civera és trovat penjat amb un cinturó: assassinat o suïcidi? La jutgessa i l’inspector, amb l’ajuda del públic, intentaran desxifrar l’enigma. Un cop descobert que es tracta d’un assassinat, ara només queda saber qui ho ha fet: el director xantatgeat, el professor homosexual reprimit o la professora solterona amargada?

2 – El crim té lloc en una biblioteca de poble. En Jordi és un lletraferit apocat que resulta ser l'assassí.

3 – El crim té lloc dins d'una sauna.

 

"Assignatura suspesa"
 
"L'incunable lul·lià"
 
La sèrie es rodava al Teatre Victòria de Barcelona.
 

Pàgina d'Euroscreen amb el capítol "Assignatura suspesa" sencer


televisió menú principal

© La pàgina d'en Jordi Bosch