Diari de Capítols

               Capítols 1-122            Capítols 123-192            Capítols 193-276            Capítols 277-391            Capítols 392-476 

 

                                                                                                                                       

CAPÍTOL FETS CLAUS
CAP 1  El Mateu i l'Eulàlia planejen l'assassinat d'Àngels Estivill. L'Abril ha tornat de Madrid, i està embarassada. El Mateu és nomenat cofrare de mèrit. L'Eduard i el mossèn arriben a temps i l'Àngels no mor. Escena vinyes
CAP 2 Tota la família, alterada per les notícies sobre l'Angels Estivill. La Sílvia està tensa amb el Mateu, i ell rep la visita de la polícia.  
CAP 3 L'Eulàlia suggereix al Mateu que a l'Àngels més li valdria no sortir-se'n. El Mateu va a l'hospital. El Mateu mata l'Àngels a l'hospital
CAP 4 El Mateu i l'Eulàlia, molt contents per la mort d'Àngels Estivill. Tots dos reben la Lídia al despatx, en una trobada una mica tensa. L'Eulàlia rep al seu pis a la mariona i a la Laia, que li explica el seu embaràs. El Mateu ajuda al Raïmon a arreglar una màquina, i el sondeja. Enterrament de l'Àngels Estivill.  
CAP 5 Torna el Fèlix de Davis, amb l'Amadeu, un amic. L'Eulàlia recolça el vi del Raïmon. L'Abril coneix que l'Oriol espera un fill de la seva dona. El Gabriel no vol treballar amb el Mateu.  
CAP 6 El Mateu li regala un cotxe al Fèlix. El Mateu li encarrega a l'Eduard que faci un anàlisi d'un cava. L'Eduard i el Fèlix es retroben amigablement. El Conrad Agulló es troba collat pel Mateu i demana ajuda al Raïmon i a la Mercè. El Mateu compra les caves Agulló per 220 milions, menys que l'oferta inicial.  
CAP 7 L'Eulàlia intenta que el Gabriel reconsideri la seva intenció de no treballar amb el Mateu. El Mateu guanya una aposta amb l'Eulàlia: ha adquirit les caves Agulló per menys del seu valor. Presentació del Fèlix a les caves. Es pren molt malament la broma de benvinguda dels treballadors.  
CAP 8 El Fèlix es trasllada a viure a l'estudi de Barcelona. El Llorenç Puigfalcó parla al Mateu de la Pilar, la seva dona. L'Eulàlia se'n va a Londres, i abans coneix el Puigfalcó. El Llorenç queda per sopar l'endemà amb el Mateu i la Sílvia, a pesar de que és l'aniversari de la Pilar. El Fèlix decideix canviar l'adob de les vinyes.  
CAP 9 Sopar a casa del Llorenç i la Pilar. El Raïmon no sap com trobar l'Abril. L'Aurora al final va al concert amb el Fèlix i no amb l'Eduard, i s'embolica amb ell.  
CAP 10 L'Agustina avisa que cal que l'Eduard cancel·li un apartat de correus que tenia l'Àngels Estivill. El Raïmon va a veure si l'Eulàlia sap res de l'Abril. L'Eulàlia s'interessa per conèixer la Pilar Solano. Després de provocar-lo, l'Eduard pega el Fèlix.  
CAP 11 L'Amadeu sospita sobre l'orígen de l'Eduard. L'Abril ha trencat amb l'Oriol i ja no espera cap fill.  
CAP 12 L'Eulàlia paga al Mateu l'aposta anterior amb una obra d'art. El Llorenç comenta davant seu que el mateu havia obsequiat la Pilar amb un mocador.  
CAP 13 L'Amadeu demana al Fèlix que el faci entrar a l'empresa. El Fèlix es proposa separar l'Eduard i el Roger. L'Agustina obre l'apartat de correus de l'Àngels Estivill i hi troba una carta que s'havia enviat a si mateixa.  
CAP 14 L'Eduard es retroba amb l'Abril. El Fèlix propicia que el Roger conegui la Neus.  
CAP 15 L'Abril i l'Eduard surten amb l'ultralleuger. Dinar a la casa gran amb el Llorenç i la Pilar. L'Eulàlia hi presenta les noves etiquetes. El Llorenç se sent indisposat. Aposta per seduir la Pilar
CAP 16 El Raïmon es presenta amb l'Oriol per parlar amb l'Abril. El Mateu incita el Llorenç per què se'n vagi a Budapest. El Raïmon s'assabenta que l'Abril estava embarassada de l'Oriol. El Roger ha perdut un informe personal sobre la productivitat de les caves. El Fèlix li ha robat i li presenta al Mateu.  
CAP 17 El Fèlix i l'Eduard, tots dos darrera l'Abril. La Pilar accepta la feina en una editorial que li ha ofert el Mateu. El Llorenç ha de marxar a Califòrnia.  
CAP 18 L'Eduard i l'Abril fan un volt en bici. El Fèlix s'assabenta pel Roger que l'Eduard és fill del Mateu.  
CAP 19 El Roger creu que l'Eduard li ha falsificat el treball. El Fèlix demana explicacions al Mateu sobre l'Eduard. La Pilar ha acceptat la feina a l'editorial.  
CAP 20 L'Amadeu encobreix el Fèlix en una infracció per excès de velocitat. L'Eulàlia intercedeix per què el Mateu deixi fer de cangur la Laia.  
CAP 21 El Roger acusa l'Eduard d'haver-li robat l'informe. L'Eduard anirà a Lisboa perquè el Fèlix li proposa al seu pare. L'Eulàlia i la Sílvia convencen el Mateu per què la Laia faci de cangur.  
CAP 22 L'Abril vol aprendre enologia, i intercedeix davant la seva àvia per què s'entrevisti amb la Lídia. El Mateu s'emporta la Pilar a passejar per les vinyes i a cavall. El Conrad li parla a la Sra. Mercè sobre el Fèlix, en el moment en què ell apareix a la casa.  
CAP 23 El Roger i la Neus es presenten al bar del Xato. El Raïmon fa confidències al Roger al bar del Xato. El Mateu i l'Eulàlia comenten l'aposta al despatx. L'Eulàlia adverteix la Pilar contra el Mateu.  
CAP 24 Sopar a casa del Raïmon amb la Lídia. La Pilar s'enfronta amb el Mateu però després es disculpa. El Raïmon anuncia que es casarà amb la Lídia i la Sra. Mercè la felicita.  
CAP 25 La Lídia, dolguda perquè el Raïmon ha anunciat la boda sense advertir-la. La Pilar es retira, per la intervenció de l'Eulàlia, d'un sopar que tenia amb el Mateu en l'últim moment. L'Eulàlia s'hi presenta en el seu lloc. L'Eulàlia es presenta a sopar enlloc de la Pilar
CAP 26 L'Eulàlia li nega una pròroga al Mateu. Aquest acosa la Pilar mentre el Llorenç és fora. L'Agulló li explica els seus problemes a la Sra. Mercè.  
CAP 27 La Laia explica a l'Eulàlia que algú està assetjant la Pilar. També li confessa que està enamorada de l'Eduard. A les caves, el Mateu s'enfronta amb l'Eulàlia i aquesta saluda el Fèlix. L'Eduard coneix la Neus. Es decobreix que la Neus està conxorxada amb el Fèlix i l'Amadeu.  
CAP 28 Torna el Llorenç de Califòrnia. No es troba gaire fi. L'Eduard li retreu a l'Abril la seva amistat amb el Fèlix. Però el Fèlix quasi sedueix a l'Abril. El Raïmon comunica a la seva mare que vol un casament civil. El Roger li ensenya a la Neus el cava d'ell i l'Eduard.  
CAP 29 El Mateu li aconsella al Llorenç que sigui dur. El secret del Roger, descobert. És acomiadat, però no delata l'Eduard.  
CAP 30 El Mateu s'empipa amb l'Eulàlia i amb el Fèlix, i tots dos se'n van junts. El Mateu és rebutjat per la Pilar i va a veure l'Eulàlia a casa seva. Ella està amb el Fèlix. L'Eulàlia s'embolica amb el Fèlix
CAP 31 El Roger se'n va a les Canàries després que el facin fora de la feina. El Tomàs creu que li ha tocat la loteria. L'Eulàlia explica al Fèlix que havia estat enamorada d'una ombra.  
CAP 32 La Sílvia se sincera amb la Pilar. El Mateu aconsella al Llorenç que es busqui una amant. L'Assumpció diu a l'Eduard que la compra del cotxe ha estat precipitada.  
CAP 33 Dinar a la Casa Gran, amb la Pilar i el Llorenç. La Sílvia ha preparat un menu colorista. La Pilar es mostra com una incompetent amb la Lídia en la qüestió de l'editorial. El Llorenç se sent indisposat. Quasi tots els cosins, reunits a casa del Raimon.  
CAP 34 El Fèlix vol saber fins quan durarà la seva història amb l'Eulàlia. La Sílvia ha preparat un sopar per al Mateu, però aquest la rebutja i aconsegueix a la Pilar.  
CAP 35 La Sílvia decideix que ella i el Mateu dormiran en habitacions separades. L'Eulàlia, vençuda, li demostra al Mateu que la Pilar és una dona corrent. El Mateu ha guanyat l'aposta.
CAP 36 El Roger torna de les Canàries, i el Tomàs li anuncia que li ha tocat la loteria, mentre que el Maurici li explica que el Capdevila li vol fer una proposta. Però el Roger vol ser soci de l'Eduard. Escena d'escacs
CAP 37 El Fèlix vol que entri l'Amadeu a treballar al laboratori. La família acudeix al casament del Raïmon. Casament del Raïmon i la Lídia
CAP 38 L'Abril pensa en anar-se'n a viure de casa del Raïmon. El Llorenç demana a la Lluïsa que l'ajudi amb la Pilar. El Vinyard queda en primer lloc a la revista Wine. L'Abril truca l'Oriol.  
CAP 39 El Marçal rep una oferta de la Universitat Pompeu Fabra. La Mercè diu a l'Eulàlia i al Mateu que cal guardar les formes. El Mateu demana a l'Eulàlia que se'n vagi al llit amb el Puigfalcó.  
CAP 40 L'Abril vol fer un reportatge de les caves amb el Gabriel de presentador. L'Eduard comenta al Roger que se sent bé amb l'Abril. L'Eulàlia porta el Puigfalcó a casa seva. El Mateu posa el Fèlix a dirigir les caves de l'Agulló.  
CAP 41 L'Eduard i el Roger vetllen pel seu cava a les caves. El Roger truca a la Neus.  
CAP 42 L'Eulàlia arriba quan la Laia guanya al Mateu als escacs amb una jugada seva. L'Eulàlia es mostra cruel amb la Sílvia i aleshores entra la Sra. Mercè.  
CAP 43 Dinar familiar a la Casa Gran. La Lídia es queixa de la incompetència de la Pilar. L'Agustina coneix el Dr. Foraster. L'Eulàlia s'enfronta a la seva mare: li diu que és la seva obra mestra. El Fèlix vol fer fora el 25% de caves Agulló i demana a l'Agulló que completi la llista dels despatxats.  
CAP 44 La Sra. Mercè li demana al Fèlix que tingui en compte el Conrad Agulló. L'Elisenda decideix guardar les seves joguines per sempre. L'Abril es torna a veure amb l'Oriol.  
CAP 45 L'Eulàlia incita el Fèlix contra la Sra. Mercè. L'Abril, desesperada, va a parlar a l'Eduard de l'Oriol. El Fèlix fa els acomiadaments sense esperar el retorn del Mateu. La Sílvia li diu a la Pilar que el Llorenç li és infidel. El Llorenç va a veure l'Eulàlia de nou. L'assumpció enverina per error els ocells del Tomàs.  
CAP 46 L'Assumpció confessa que no s'hi veu. L'Agustina li explica al Dr. Foraster que l'Àngels Estivill havia estat assassinada i que havia obert un apartat de correus. Torna el Marçal.  
CAP 47 El Mateu li demana a l'Eulàlia que s'emboloqui amb el Llorenç a casa d'ell, mentre la Pilar és a Madrid.  
CAP 48 L'Assumpció té una degeneració macular i es quedarà cega. L'Abril trenca definitivament amb l'Oriol.  
CAP 49 El Mateu relega el Fèlix de les seves funcions davant la reacció dels treballadors de les caves Agulló davant dels acomiadaments. La Pilar enxampa el Llorenç, que és a casa seva amb l'Eulàlia.  
CAP 50 El Llorenç i la Pilar se separen. Ell li explica a Mateu Montsolís. A última hora, el Mateu decideix que el desnonament no es faci efectiu. L'Agustina pretén lliurar la carta de l'Àngels a l'Eduard davant del Mateu. Però el Conrad Agulló es penja. Suïcidi de Conrad Agulló
CAP 51 A l'enterrament de l'Agulló, l'Eduard vol llegir un recolçament a l'Agulló. La Sra. Mercè no deixa que el Mateu vagi a l'enterrament. El Mateu li explica a l'Eulàlia la qüestió de la carta.  
CAP 52 La gent de les caves està exaltada, i s'organitzen per demanar un pla de viabilitat. El Mateu demana al Fèlix que doni la cara. L'Eduard demana a l'Abril que els ajudi amb el pla de viabilitat de caves Agulló. Algú roba la carta als masovers.  
CAP 53 L'Eulàlia suggereix al Fèlix que el seu pare té una amant. L'Assumpció dóna la carta de l'Àngels a la Sra. Mercè per què li guardi.  
CAP 54 La Mariona presenta el Marçal a la Inés. El Capdevila vol evitar que hi hagi una vaga en el sector. El Mateu desconfia de l'Eulàlia. Reunió a la Casa Gran per tractar el problema de les caves. La Lídia se'n va durant un mes. La Sra. Mercè guarda la carta de l'Àngels a la caixa forta.  
CAP 55 Els treballadors demanen la destitució del Fèlix com director de les caves Agulló. L'Eulàlia fa fora el Llorenç.  
CAP 56 L'Abril comença a treballar amb en Raïmon. La Sra. Mercè recorda l'Agulló.  
CAP 57 El Fèlix ha rebut un gat mort, i acusa l'Eduard. La Pilar és acomiadada. Ni el Mateu ni l'Eulàlia van voler robar la carta. Qui va ser?  
CAP 58 L'Eulàlia s'interessa per la relació del Mateu i la Pilar. El Mateu tracta de parlar amb l'Eduard, però ell no en vol saber res. L'Amadeu vol que treballadors de caves Monstolís facin hores extres a les caves Agulló.  
CAP 59 L'Abril descobreix un frau a les caves Agulló. El Fèlix exigeix l'acomiadament de l'Eduard.El Fèlix li demana ajuda a l'Eulàlia, i ella l'adverteix que no confiï en ella. El Mateu li ho havia dit feia temps, d'una altra manera.  
CAP 60 L'Eulàlia enxampa a la Pilar i el Mateu junts al despatx. Més tard, l'Eulàlia i el Mateu trenquen l'ordre d'acomiadament de l'Eduard.  
CAP 61 El Mateu discuteix amb la Sra. Mercè sobre el paper de l'hereu. El Mateu va a veure l'Eduard a casa seva i discuteixen. El Mateu fa fora el Fèlix.  
CAP 62 L'Eulàlia trenca amb el Fèlix. La Laia es declara a l'Eduard i li fa un petó. Reunió de la Sra. Mercè amb el Mateu i el Raïmon, que acaben discutint. L'Amadeu insinua el mal que farà a les caves.  
CAP 63 Reunió a la Casa Gran entre el Mateu i els treballadors, representats pel Gabriel. L'Amadeu suborna el Carreter. L'Eduard es declara a l'Abril.  
CAP 64 El Raïmon parla amb l'Abril sobre l'Eduard. Ell ho consulta amb el mossèn. Tots, pendents de les negociacions. Esclata l'incendi a les caves.  El Mateu, atrapat a dins. L'Eduard entra a buscar-lo. Incendi a les caves
CAP 65 L'Eduard ha salvat el Mateu. Ell, agraït, l'abraça. El Carreter confessa al mossèn que actuava per l'Amadeu. El Mateu acepta la proposta dels treballadors, i pel que fa al Fèlix, acorda que actuarà juntament amb el Maurici. L'Abril acepta l'Eduard i la Laia els veu marxar. Ella se'n va amb un estrany. Eduard i Abril, junts
CAP 66 Apareix la Teresa Corbera, tècnica de rehabilitació. La Laia parla amb l'Eulàlia de l'Eduard i ella li demana que se'l tregui del cap. L'Agustina guanya el premi literari amb la novel·la del mossèn.  
CAP 67 L'Eduard rebutja completament a la Laia. La Laia apareix a la Casa Gran denunciant que l'Eduard ha abusat d'ella. La Laia acusa l'Eduard de violació
CAP 68 El Mateu fa fora l'Eduard i exigeix al Sr. Capdevila que ningú el contracti. L'Eulàlia desconfia de la versió de la Laia. L'Eduard és apallissat.  
CAP 69 L'Eduard explica a l'Abril el que li ha passat. Ningú no donarà feina a l'Eduard. L'Abril s'enfronta a la Laia.  
CAP 70 L'Eduard intenta fer raonar la Laia. L'Eulàlia, furiosa amb el Mateu pel que ha fet a l'Eduard. L'Eduard decideix aceptar una oferta de feina a Haro, Logroño. Al Llorenç li queden dos mesos de vida.  
CAP 71 L'Abril decideix marxar amb l'Eduard. Li comunica al Raïmon. La Pilar li demana al Llorenç que torni.  
CAP 72 L'Abril defensa l'Eduard davant la seva àvia. La Mariona i la Inés, enfadades.  
CAP 73 L'Abril i l'Eduard han de marxar. L'Eulàlia s'oposa al Mateu. L'Eulàlia va a parlar amb el Raïmon i li demana que l'aculli. Ell ho fa.  
CAP 74 L'Eduard comença a treballar pel Raïmon. Torna el Fèlix de Reims. L'Amadeu li explica que l'Eduard havia violat la Laia. L'Eduard torna a viure a casa de l'Àngels.  
CAP 75 El Gabriel i la Mariona marxen a Madrid, amb l'Elisenda. El Fèlix busca l'Eduard. La Laia confessa a l'Eulàlia que està embarassada.  
CAP 76 La Laia diu a l'Eulàlia que vol ser com ella, i ella li ho nega. L'Eulàlia explica al Mateu i a la Sílvia l'embaràs de la Laia. L'Eulàlia li explica a l'Eduard que la Laia està embarassada. Tal com ella li demana, va a casa de l'Eulàlia per parlar amb la Laia.  
CAP 77 El Mateu i la Sílvia pretenen convèncer la Laia que aborti. L'Abril desconfia de l'Eduard. La Laia explica a la Sra. Mercè que està embarassada.  
CAP 78 El Raïmon presenta el Montàber i té por de que falti gent per la qüestió de l'Eduard. El Maurici amenaça de denunciar el Gabriel perquè és a Madrid amb l'Elisenda. L'Eulàlia va a veure el Fèlix per demanar-li que deixi en pau l'Eduard. La Sra. Mercè vol que la Laia es casi amb algú, i pensa en el Marçal.  
CAP 79 Al Tomàs li comença a fer gràcia la Teresa. Presentació del Montàber, amb poca gent i sense la Lídia. Finalment parlarà l'Abril. La Sra. Mercè demana al Marçal que es casi amb la Laia.  
CAP 80 L'Assumpció té por que el Tomàs s'hagi enamorat de la Teresa. La Laia enxampa la Pilar i el Mateu. La Sílvia es presenta amb l'Amadeu i proposa que es casi amb la Laia.  
CAP 81 El Roger demana a l'Abril que prengui partit per l'Eduard. La Laia rebutja casar-se amb l'Amadeu quan la Sílvia i la Sra. Mercè li ho proposen. Després veu l'Eduard i l'Abril junts. Al final, accepta de casar-se.  
CAP 82 L'Eulàlia i el Raïmon parlen sobre la família. Ella li diu que el Mateu és com ella. L'Amadeu signa un contracte renunciant als drets que li puguin correspondre pel matrimoni amb la Laia. La Sílvia li regala al Llorenç un llibre del doctor Camus. El Mateu rep un anònim  
CAP 83 Reunió a la Casa Gran, introduïa per Eulàlia i Fèlix. L'Eulàlia s'indigna per l'acceptació del casament de la Laia. El Mateu vol explicar l'anònim a la seva germana. El Fèlix demana a l'Eulàlia que es casi amb ell. L'Amadeu sap que el Fèlix s'entén amb l'Eulàlia. Apareix l'Enric Cabanes
CAP 84 El Mateu li ensenya l'anònim a l'Eulàlia, que el tranquil·litza. Llavors ella rep un ram de flors. Fracassa el primer intent de trobar una dona per en Maurici. L'Assumpció, ingressada, continua gelosa. Projectes de futur a can Raimon Montsolís: acorden tirar endavant l'Abril de Montàber.  
CAP 85 El Maurici coneix la Teresa. Preparatius per al casament. Mossèn David es nega a oficiar-lo. Mercè voldria fer d'intermediària entre els dos germans. Arriba Lidia de Mòdena.  
CAP 86 Lidia i Raimon es separaran. Llorenç es posa en mans estranyes. Es decobreix qui és el nou amic d'Eulàlia, Enric cabanes. L'Eulàlia acusa a la seva mare per què la història es repeteix, primer com a tragèdia i després com a farsa.
Agustina s'està enamorant del Dr. Foraster. Mals aires a can Castro.
 
CAP 87 Mercè sembla unir la familia de cara al casament. El Dr. Foraster hi serà convidat.
Eulàlia es troba amb Enric Cabanes. Elisenda explica a Toni que s'escapa amb Gabriel.
 
CAP 88 Amadeu treu pit davant d'Eduard. Problemes per Raimon- Mateu continua collant-lo.
Joc perillós Eulàlia- Enric, en un bar. El vestit de núvia.
 
CAP 89 El casament comença malament per culpa del vestit de Laia i pel munt de coses que s'amaguen uns als altres. Elisenda és amb tots per darrera vegada. Arriba un altre anónim. Eulàlia no reconeix Foraster. Laia espatlla el brindis i consuma la seva venjança vers Mateu. Casament de la Laia
CAP 90 Mateu i Pilar descoberts durant el casament. Sílvia passa a l'ofensiva. Mercè té un cobriment. Intervé el Dr. Foraster. Elisenda i Gabriel s'escapen. Maurici esclata i s'enfronta a Mateu. Comiat de Lídia. Confessió final de Laia. El casament ha estat un desastre.  
CAP 91 Les conseqüències del final del casament.
Sembla que el Doctor Foraster ja té el que volia.
La venjança de la Sílvia.
 
CAP 92 L'Eulàlia va a veure l'Abril i l'Eduard i ell li diu a l'Abril que no la pot sofrir. La Sílvia demana el divorci a en Mateu. Intents de desgreuge per part de l'Eduard. Conseqüències de les noves tècniques aportades pel Fèlix. El Dr. Camí colla sobtadament en Llorenç.  
CAP 93 El Mateu li explica a l'Eulàlia que es divorcia. Ella li recrimina que no coneix als seus fills, i s'enfada quan ell li diu que es casarà amb la Pilar quan mori el Llorenç. Enfrontament Mateu- Eduard. L'Eduard no pot perdonar.
En Fèlix i la Sílvia aliats contra en Mateu. El Fèlix parla de l'Eulàlia. En Tomàs s'ha enamorat de la Teresa.
 
CAP 94 Marçal intenta ajudar Fèlix. El Raïmon explica com va conèixer la Lídia en un acte del Capdevila. Mateu fa el mateix amb Pilar.
Fèlix gelòs d'Enric i Eulàlia. L'Enric surt amb l'Eulàlia.
 
CAP 95 Mateu posa a ratlla a Fèlix. Reconciliació Mercè- Eulàlia. Reunió familiar, es decideix el destí de les terres de Mercè. La Sílvia demana una pensió d'1'5 milions, la casa de Mallorca i 800 milions pel divorci. L'Eulàlia és propietària
CAP 96 Foraster segueix fent investigacions. L'Enric Cabanes és presentat a la Mercè Aymerich. En Maurici fa un disbarat.  
CAP 97 En Roger s'instal·la a casa de l'Eduard i l'Abril. L'Eduard i l'Abril parlen de tenir fills.
En Llorenç, pressionat per tothom.
 
CAP 98 Els germans Montsolís enfrontats per les terres de l'Eulàlia. El Raimon comenta que l'Eulàlia va viure un any a Londres.
La Mercè fa plans perquè l'Eulàlia i l' Enric no marxin a Marràqueix.
 
CAP 99 Eduard recupera "la carta" però...
Llorenç no està pels documents de Mateu. Camí conspira.
 
CAP 100 A Llorenç se li acaba el temps. A Mateu també: necessita la signatura de Llorenç. Els fets es precipiten. L'Eulàlia i l'Enric discuteixen sobre la fidelitat, i ella torna amb el Fèlix Mort de Llorenç Puigfalcó
CAP 101 Mort en Llorenç, han desaparegut tots els documents.
Via lliure per en Mateu i la Pilar.
L'Agustina explica massa coses al Dr. Foraster.
 
CAP 102 La Mercè disposada a impedir la marxa de l'Eulàlia, i proposa al Mateu la Fundació.
En Mateu pressionat pels americans. Els documents d'en Llorenç no apareixen.
Tornen la Laia i l'Amadeu. Canvis a l'organigrama de l'empresa.
 
CAP 103 L'Enric i l'Eulàlia, temptats a quedar-se després de descobrir uns valuosos quadres d'herència familiar. En Foraster i l'Agustina enamorats. Ell li aconsella que s'oblidi de la carta.
L'Eduard vol ser pare.
 
CAP 104 L'Enric i l'Eulàlia decideixen quedar-se, amb l'amenaça del Mateu de vendre els quadres trobats.  
CAP 105 La Laia parla amb l'Eduard. L'Eduard i l'Abril, feliços al despatx, i ell diu que hauria d'estar boig per enamorar-se d'una altra dona. L'Amadeu viola la Laia.  
CAP 106 L'Eulàlia i el Mateu es troben amenaçats pel xantatgista, que els envia una còpia de la carta de l'Àngels Estivill. Ell li diu que mai no podrà ser independent d'ell.  
CAP 107 L'Eulàlia, l'Enric i la Sra. Mercè conversen sobre la fundació quan apareix el Fèlix. El Mateu amenaça l'Enric.  
CAP 108 L'Eulàlia i l'Enric comenten les amenaces de l'Enric, i ella l'adverteix que vagi amb compte amb el Mateu. L'Enric és apallissat.  
CAP 109 Eulàlia contra Mateu per l'apallissament d'Enric. Promet no oblidar-ho mai. Maurici es proposa deixar la beguda.
Mateu, en situació límit, troba els documents... L'Eulàlia ofereix les vinyes al Raïmon.
 
CAP 110 L'Abril, decidida a conèixer la seva mare. El Dr. Foraster es disposa a cobrar el xantatge, però...
En Fèlix es propassa amb la Pilar.
 
CAP 111 El Dr. Foraster s'ha trobat amb una desagradable sorpresa: ara és ell qui patirà un xantatge.
En Mateu, que té pressa per casar-se amb la Pilar, promou canvis dins l'organigrama de l'empresa. En Fèlix, desplaçat.
 
CAP 112 L'Amadeu acusa en Fèlix de provocar l'incendi a les caves.
En Duran continua pressionant el Foraster.
L'Abril anirà a buscar la seva mare.
Alta tensió entre en Mateu i en Fèlix.
 
CAP 113 El divorci d'en Mateu i la Sílvia.
En Fèlix, ofuscat, intenta acabar amb l' Eduard.
L'Agustina fa un descobriment important a cal Dr. Foraster
 
CAP 114 L'Agustina coneix el secret dels Montsolís.
L'Eduard i en Raimon, a punt d'enlairar-se amb l'ultralleuger... Finalment, la Laia puja enl loc d' en Raimon.
 
CAP 115 L'accident de l'ultralleuger. A l'Agustina li cremen els papers a la mà. Accident de l'ultralleuger. Confessió a Raimon
CAP 116 Després de l'accident, l'Eduard descobreix que ha estat un sabotatge. Acusa a en Fèlix.
En Raimon coneix el secret dels Montsolís.
 
CAP 117 Els Montsolís decidits a aturar en Fèlix. El desterraran. A l'Agustina li "cremen" els papers d'Àngels Estivill. El Mateu li proposa el reconeixement a l'Eduard, i ell s'hi nega.  
CAP 118 L'Amadeu ha robat les proves de sabotatge. Els destapen les seves ambicions. El Fèlicx confessa el sabotatge a l'Eulàlia.
En Duran continua pressionant el Foraster.
 
CAP 119 L'Eulàlia li fa escriure una adreça al Fèlix, que torna a declarar-se. Avisa que passaran coses molt grosses. Mateu, decidit a casar-se amb Pilar, es presenta amb ella a la Casa Gran per banyar-se. És l'11 de juliol. L'Eulàlia l'avisa. Eulàlia es guarda un as a la màniga. L'Eulàlia ensenya la cinta a la Pilar
CAP 120 Mateu perd definitivament Pilar. Ha tornat Elisenda. Greus enfrontaments entre tots els protagonistes. Agustina ensenya els papers a Mercè. Confesió Eulàlia a Mercè
CAP 121 Els enfrontaments entre tots els personatges arriben a un punt límit. Mercè coneix un secret que ni ella sospitava. El Mossèn té un mal pressentiment. Hi haurà una desgràcia. Escena pis Bcn
CAP 122 La família identifica el cadàver. Abril ha tornat amb la seva mare i amb novetats. El Fèlix ha mort
         

 

Inici

 

Pàgina original de casadenissaga, hostatjada per la pàgina d'en Jordi Bosch